četvrtak, 13. srpnja 2017.

PRŽENE PAPRIKE...EVO MOG JEDNOSTAVNOG RECEPTA



Sastojci:


paprike babure
ulje za prženje


2 režnja češnjaka
sol

Prirema:


Paprike se peku u poklopljenoj tavi, povremeno okrečući kako bi se zapekle sa svih strana. Ako im ovojnica pocrni i nagori, nema veze jer to će se ionako oguliti a taj prepečni dio im daje baš finu aromu. Ovako pečene paprike možete iskorisiti na više načina: kao prilog uz pečenje, kao salata sa malo octa i češnjaka, možete ih tako pečene napunit sirom i suhim vratom, ispanirati i ispohati pa upotrijebiti kao finu zasitnu večeru uz jogurt ili mozzarellu i paradajz sa malo bosiljka.

  (eeeh da, to bi vam ja skuhala i poslikala da mogu Uglavnom, meni su ovako pečene paprike najbolje oguljene, posloljene i sa malo češnjaka. Kada imam to, meni ne treba nikakav drugi prilog. Uz fini friški kruh koji je dobro umakati u sok od pečenja koji paprike puste, ovo je moja idealna večera! Paprike jednostavno obožavam. Ako ih volite i vi, dobar tek Vam želim!

0 komentari:

Objavi komentar