![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiD1TvVrYEsCUZ2DmdBLBu91CFKvdKhPLvOOxhl-GV_9tJ06qT9NxTWGzmvw3QMChX4H4Vl1mF1lJ_3PMgTTDc4drrs3Jus2rrQOQYTJzy5IVS1xs73dQ2_9F-dv7R1z-2W_2Eqfo4WEV2/s640/19990610_1879056209011461_2387001172120368306_n.jpg)
SASTOJCI:
Pola kilograma pilćeg belog mesa, 2 manje izrendane tikvice, 2 do 3 mlada luka, 3 do 4 kašičce sitno iseckanog korijandera, 1 čen luka, 1 kašičica soli, pola kašičice bibera, maslinovo ulje..
– PRIPREMA:
Piletinu, tikvice, luk, korijander, beli luk, so i biber iseckajte jako sitno i pomešajte u činiji. Smesa bi trebala da sadrži dosta vode koju otpuštaju tikvice. Napravite kuglice ili mini pljeskavice od smese koju ste dobili.
Zagrejete malo ulja na srednjoj vatri. Polako spustite kuglice u tiganj i pecite oko 20 minuta. Okrenite nekoliko puta tako da se isapeče svaka strana i držite na vatri sve sok ne dok ne budu porumenele na sredini.
0 komentari:
Objavi komentar