![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxUiR5ci7klJoCmAwJjNFCRhO9G3i4HRE_kOWzc0dNRx1AYzbu5qTsDG5GcffIPtzusZRdeKDq5S98VU2Cjr0J5DZMiLzxkiQkVSbCxKUVn14ZUjwoq-xlJcns0Qn4gOM3QaHR3XnN9trj/s640/RECEPT-ZA-PILETINU1-640x381.jpg)
SASTOJCI:
– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista
– 100 g hlebnih mrvica
– po ukusu biber, so
– malo ulja
PRIPREMA:
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle. U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice. Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom. Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom. Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
0 komentari:
Objavi komentar